malzemeler
- 1 çay bardagi çiçek yagi
- 1 çay bardagi eritilmis margarin
- 1 çay bardagi yogurt
- 1,5 çay bardagi toz seker
- 1 adet yumurta
- 1 adet limon kabugu rendesi ve yarim limon suyu
- 1 paket kabartma tozu
- alabildigi kadar un
- 1 çorba kasigi kakao
Yapilisi:
Kakao hariç tüm malzemeleri bir kaba alip yoguruyoruz. Hamuru ikiye ayirin ve birinin içine kakao ilave edin. Ben farkli sekillendirmeler yaptim.
kaynak: Oktay usta'nin matfagindan (kitap)
1 opmerking:
Merhaba Emine,
Kurabiyelerin cok lezzetli görünüyorlar. Merak ettigim birsey var. Bu cubuklari (kürdanlari) kurabiyelere pisirmeden öncemi batirdin yoksa sonrami? Eger önceyse, firinda yanmiyorlarmi?
Sevgilerle Gülsüm
Een reactie posten